Do góry

Przekąski Przepis na:

Brokuły z sosem „remoulade”

Brokuły z sosem „remoulade”

Autor:

Przepisów i artykułów: 2385 Ocena: 15428

Dodano:

Odsłon: 1763

Pyszne danie dla wegetarian.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Brokuły ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru. Jajka ugotować na twardo i drobno posiekać. Majonez wymieszać z musztardą, dodać posiekane jajka, szczypiorek i przyprawy do smaku. Rozłożyć sałatkę na półmisku, obłożyć różyczkami brokuł i polać sosem „remoulade”

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

smaker 17 czerwca 2016 Bardzo fajny przepis - z pewnością spodoba się nie tylko wegetarianom :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń