Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna.,chrupiąca...polecam:)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 304
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 275
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 304
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 275
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Składniki
Brukselkę oczyścić i umyć. Zalać wodą posolić i gotować 4-7min.Odcedzić i wystudzić. Jajka roztrzepać już nie solić.Brukselkę obtoczyć w mące,jajkach i bułce,smażyć ze wszystkich stron. Odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Smacznego życzę!