Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska przekąska wspaniale nadaje się na lekka kolacje/śniadanie bądź też odwiedziny znajomych.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4417
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5878
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1341
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12637
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4417
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5878
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1341
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12637
Składniki
Bułkę kroimy na kromki a następnie nacieramy oliwą i czosnkiem.
Pomidory należy sparzyć i obrać ze skóry. Pokroić w kostkę.
Cebulę szatkujemy. W miseczce mieszamy pomidory z cebulką. Całość mieszamy doprawiamy solą pieprzem do smaku.
Ser ścieramy na tarce. Na każdej kromce układamy masę pomidorową oraz ser a następnie wkładamy do nagrzanego piekarnika do 200 stopni na 5 minut. Na koniec dekorujemy listkami bazylii.