Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska przekąska wspaniale nadaje się na lekka kolacje/śniadanie bądź też odwiedziny znajomych.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6623
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2134
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6623
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2134
 
         
         
                Składniki
Bułkę kroimy na kromki a następnie nacieramy oliwą i czosnkiem.
Pomidory należy sparzyć i obrać ze skóry. Pokroić w kostkę.
Cebulę szatkujemy. W miseczce mieszamy pomidory z cebulką. Całość mieszamy doprawiamy solą pieprzem do smaku.
Ser ścieramy na tarce. Na każdej kromce układamy masę pomidorową oraz ser a następnie wkładamy do nagrzanego piekarnika do 200 stopni na 5 minut. Na koniec dekorujemy listkami bazylii.