Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska przekąska wspaniale nadaje się na lekka kolacje/śniadanie bądź też odwiedziny znajomych.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11915
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 118
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8627
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155370
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1166
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11915
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 118
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8627
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155370
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1166
Składniki
Bułkę kroimy na kromki a następnie nacieramy oliwą i czosnkiem.
Pomidory należy sparzyć i obrać ze skóry. Pokroić w kostkę.
Cebulę szatkujemy. W miseczce mieszamy pomidory z cebulką. Całość mieszamy doprawiamy solą pieprzem do smaku.
Ser ścieramy na tarce. Na każdej kromce układamy masę pomidorową oraz ser a następnie wkładamy do nagrzanego piekarnika do 200 stopni na 5 minut. Na koniec dekorujemy listkami bazylii.