Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój facet powiedział: tego się nie powinno jeść, to się powinno wąchać:) Ale zjadł;) i jak mruczał:))))))))))))))))
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 166
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19955
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1698
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 166
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19955
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1698
Składniki
Najpierw rozkrojone na dwie połówki pieczywo smarujemy oliwą z oliwek i obkładamy czosnkiem pokrojonym w plasterki (cieniutkie). Będziemy je zapiekać w piekarniku pod koniec smażenia kurek. Tak, aby oba składniki były gorące:)
Na rozgrzanej patelni, na maśle smażymy cebulkę. Gdy jest już szklista, dodajemy pokrojone wcześniej kurki. Kurki kroimy w paseczki:) Solimy, pieprzymy białym pieprzem. Gdy kurki są mięciutkie, wykładamy je na podgrzane kanapki (powinny być chrupiące). Posypujemy zieloną pietruszką i dodajemy pomidory koktajlowe. Smacznego:)