Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój facet powiedział: tego się nie powinno jeść, to się powinno wąchać:) Ale zjadł;) i jak mruczał:))))))))))))))))
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 21
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 25
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 20
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 25
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 21
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 21
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 25
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 20
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 25
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 21
Składniki
Najpierw rozkrojone na dwie połówki pieczywo smarujemy oliwą z oliwek i obkładamy czosnkiem pokrojonym w plasterki (cieniutkie). Będziemy je zapiekać w piekarniku pod koniec smażenia kurek. Tak, aby oba składniki były gorące:)
Na rozgrzanej patelni, na maśle smażymy cebulkę. Gdy jest już szklista, dodajemy pokrojone wcześniej kurki. Kurki kroimy w paseczki:) Solimy, pieprzymy białym pieprzem. Gdy kurki są mięciutkie, wykładamy je na podgrzane kanapki (powinny być chrupiące). Posypujemy zieloną pietruszką i dodajemy pomidory koktajlowe. Smacznego:)