Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bruschetta z pomidorami
Maj bez wątpienia kojarzy mi się ze szparagami, uwielbiam to warzywo. Niedosy...
Odsłon: 1545
Przepis dnia
Dzisiaj czas na lekki deser w stylu włoskim. Przepyszny krem na bazie mascarp...
Odsłon: 2178
Przepis na lekką, zdrową i kolorową sałatkę z mozzarellą, żurawiną, rzodkiewk...
Odsłon: 608
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 139
Maj bez wątpienia kojarzy mi się ze szparagami, uwielbiam to warzywo. Niedosy...
Odsłon: 1545
Przepis dnia
Dzisiaj czas na lekki deser w stylu włoskim. Przepyszny krem na bazie mascarp...
Odsłon: 2178
Przepis na lekką, zdrową i kolorową sałatkę z mozzarellą, żurawiną, rzodkiewk...
Odsłon: 608
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 139
Składniki
Bułki pokroić na mniejsze kromeczki ok 1,5 cm grubości. Skropić lekko oliwą z oliwek ( użyłam 2 łyżki). Wstawić do nagrzanego piekarnika do temperatury 180 stopni i piec przez ok. 8 minut, aż ładnie się zarumienią. Po wyjęciu z piekarnika nacieram grzanki ząbkiem czosnku. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Doprawić solą,pieprzem, dodać posiekaną bazylię, przeciśniętym przez praskę ząbek czosnku oraz jedną łyżeczkę oliwy. Wszystko razem wymieszać. Tak przygotowane pomidory nakładamy na grzanki i gotowe! Smacznego!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Szybka przekąska z tortilli
Przekąski
Grillowana mozzarella z dżemem malinowym
Przekąski
Grillowany camembert z sosem na bazie czerwonego wina i dżemu z owoców leśnych
Przekąski
Domowe chipsy ziemniaczane
Szybka przekąska z tortilli
Szybka i smaczna przekąska z tortilli z dodatkiem serka kanapowego , szynki o...
Odsłon: 324
Grillowana mozzarella z dżemem malinowym
Grillowana mozzarella to prosta, a jednocześnie bardzo smaczna propozycja na...
Odsłon: 67