Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marzyłeś o wycieczce do Lwowa?Teraz nie musisz ruszać się nawet z domu,wystarczy spróbować budyniu po lwowsku
Pieczarki oczyścić, drobno pokroić. Podsmażyć na tłuszczu. Dodać oczyszczoną wątróbkę. Usmażyć, przestudzić. Następnie składniki zemleć razem z jajkami na twardo
Wymieszać z żółtkami, a następnie delikatnie połączyć ze sztywną pianą z białek. Przełożyć do wysmareowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą formy. Szczelnie zamknąć, Włożyć do większego naczania z wrzątkiem i w kąpieli wodnej gotować około 50 minut.
Gotowy budyń, wyjąć, przełożyć na półmisek udekorowany sałatą. Fantazyjnie obłożyć piklami. Podawać zraz po przygotowaniu, z pieczywem jako dodatek.
Nie wszyscy wiedzą o tym, że natkę marchewki można jeść. Dotyczy to nie tylko...
Odsłon: 621
Ciasto "Och i Ach" - czyli prosta rolada z bananem - to połączenie najlepszyc...
Odsłon: 333
Przepis dnia
Przepis na soczystego kurczaka duszonego w winie
Odsłon: 342
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 1816
Kolorowa,niskokaloryczna i pyszna sałatka
Odsłon: 17480
Sezon grillowy w pełni, więc zachęcam do spróbowania szybkiej sałatki z seler...
Odsłon: 486
Ciasto "Och i Ach" - czyli prosta rolada z bananem - to połączenie najlepszyc...
Odsłon: 333
Przepis dnia
Przepis na soczystego kurczaka duszonego w winie
Odsłon: 342
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 1816
Kolorowa,niskokaloryczna i pyszna sałatka
Odsłon: 17480
Sezon grillowy w pełni, więc zachęcam do spróbowania szybkiej sałatki z seler...
Odsłon: 486
Składniki
Pieczarki oczyścić, drobno pokroić. Podsmażyć na tłuszczu. Dodać oczyszczoną wątróbkę. Usmażyć, przestudzić. Następnie składniki zemleć razem z jajkami na twardo
Wymieszać z żółtkami, a następnie delikatnie połączyć ze sztywną pianą z białek. Przełożyć do wysmareowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą formy. Szczelnie zamknąć, Włożyć do większego naczania z wrzątkiem i w kąpieli wodnej gotować około 50 minut.
Gotowy budyń, wyjąć, przełożyć na półmisek udekorowany sałatą. Fantazyjnie obłożyć piklami. Podawać zraz po przygotowaniu, z pieczywem jako dodatek.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Szybki tost
Przekąski
Wrapy z kurczakiem
Przekąski
Ciasto francuskie z mięsem mielonym
Przekąski
Pomidory z mozzarellą z grilla
Szybki tost
Jak spieszę się a chcę zjeść coś dobrego przed wyjściem to mam swojego pewnia...
Odsłon: 75
Wrapy z kurczakiem
Wrapy to sprawdzony pomysł na letni, szybki obiad. Są uwielbiane przez wszyst...
Odsłon: 425