Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo kolorowa i wyśmienita zupa cukiniowa
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1087
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1352
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1087
Składniki
W średnio dużym garnku zagotować posiekaną cebulę, pokrojoną marchewkę, masło oraz łyżeczkę soli.
Gdy warzywa zmiękną dodać pokrojone drobno cukinie. Po 5 min. gotowania dodać także ryż.
Gotować przynajmniej przez kolejne 20 min., po czym dodać mleko, posiekany koper oraz szczyptę curry i pieprzu.
Po zagotowaniu zdjąć z ognia oraz dodać jogurt wymieszany z jajkiem. Zupę podawać na ciepło.