Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1477
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1206
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1329
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1009
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1477
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1206
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1329
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1009
Składniki
Drożdże wymieszać z mąką, solą, papryka i odrobina cukru .Do suchych składników dodać olej i powoli dolewać letnią wodę. Ciasto dokładnie wyrobić i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia na około pól godziny. Po wyrośnięciu uformować małe kulki, posmarować wodą i posypać tartym serem. Piec ok 20 minut w temperaturze 180 stopni.