Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na ser halloumi nie grillowanego, ale startego i usmażonego na wzór burgera wołowego.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 354
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1961
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3921
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3793
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 542
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 354
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1961
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3921
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3793
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 542
Składniki
Ser halloumi starłem na tarce o grubych oczkach. Do sera dodałem odsączone i drobno posiekane pomidory, dodałem roztrzepane jajka, doprawiłem czosnkiem i pieprzem. Na koniec dodałem bułkę tartą, wymieszałem, uformowałem burgery. Na patelni rozgrzałem 2 łyżki oleju. Smażyłem burgery na średnim ogniu przez 2-3 minuty z każdej strony. Bułki przekroiłem, posmarowałem sosem, na to położyłem sałatę, burgera, plaster pomidora i ogórka, polałem sosem, kolejny liść sałaty, przykryłem drugą połówką bułki. A więc standardowo, jak każdego hamburgera robimy.