Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery zrobione są z białej, paprykowej kaszanki. Podwójnie panierowane grube kawałki kaszanki w bułce tartej i jajku usmażone na złocisty kolor z obu stron. Burgery są bardzo smaczne i mają chrupiącą panierkę.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 370
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8879
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 370
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8879
Składniki
Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Panierujemy plastry kaszanki w rozmąconym, posolonym jajku, obtaczamy w tartej bułce i ponownie w jajku i w bułce.
Tak panierowane burgery układamy na gorący tłuszcz i smażymy z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone burgery podajemy z pomidorkami koktajlowymi lub ulubioną surówką. Smacznego !!!