Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery zrobione są z białej, paprykowej kaszanki. Podwójnie panierowane grube kawałki kaszanki w bułce tartej i jajku usmażone na złocisty kolor z obu stron. Burgery są bardzo smaczne i mają chrupiącą panierkę.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2547
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3107
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102031
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6415
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2547
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3107
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102031
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6415
Składniki
Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Panierujemy plastry kaszanki w rozmąconym, posolonym jajku, obtaczamy w tartej bułce i ponownie w jajku i w bułce.
Tak panierowane burgery układamy na gorący tłuszcz i smażymy z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone burgery podajemy z pomidorkami koktajlowymi lub ulubioną surówką. Smacznego !!!