Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery zrobione są z białej, paprykowej kaszanki. Podwójnie panierowane grube kawałki kaszanki w bułce tartej i jajku usmażone na złocisty kolor z obu stron. Burgery są bardzo smaczne i mają chrupiącą panierkę.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2194
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 951
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23112
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2194
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 951
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23112
Składniki
Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Panierujemy plastry kaszanki w rozmąconym, posolonym jajku, obtaczamy w tartej bułce i ponownie w jajku i w bułce.
Tak panierowane burgery układamy na gorący tłuszcz i smażymy z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone burgery podajemy z pomidorkami koktajlowymi lub ulubioną surówką. Smacznego !!!