Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najprostszych a zarazem najsmaczniejszych makaronów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2780
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 759
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2780
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 759
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
Ugotowałam makaron według przepisu na opakowaniu- do momentu kiedy zniknie biała kropka po przecięciu nitki makaronu. Odsączyłam makaron- niedokładnie, polałam go oliwą, posypałam serem i dałam bardzo dużo świeżo zmielonego pieprzu- może być młotkowany. Ser złagodzi ostrość pieprzu tak, że świetnie będzie wyczuwalny jego smak. Lekko przemieszałam. Gotowe. Nie powinno się nic więcej dodawać bo zagłuszy ten subtelny smak.
Smacznego :)