Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najprostszych a zarazem najsmaczniejszych makaronów!
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 24520
Przepis dnia
Na Wigilijnym stole króluje oczywiście karp. Warto jednak przygotować również...
Odsłon: 26886
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 24520
Przepis dnia
Na Wigilijnym stole króluje oczywiście karp. Warto jednak przygotować również...
Odsłon: 26886
Składniki
Ugotowałam makaron według przepisu na opakowaniu- do momentu kiedy zniknie biała kropka po przecięciu nitki makaronu. Odsączyłam makaron- niedokładnie, polałam go oliwą, posypałam serem i dałam bardzo dużo świeżo zmielonego pieprzu- może być młotkowany. Ser złagodzi ostrość pieprzu tak, że świetnie będzie wyczuwalny jego smak. Lekko przemieszałam. Gotowe. Nie powinno się nic więcej dodawać bo zagłuszy ten subtelny smak.
Smacznego :)