Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najprostszych a zarazem najsmaczniejszych makaronów!
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99015
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 115
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5087
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13697
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99015
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 115
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5087
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13697
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Składniki
Ugotowałam makaron według przepisu na opakowaniu- do momentu kiedy zniknie biała kropka po przecięciu nitki makaronu. Odsączyłam makaron- niedokładnie, polałam go oliwą, posypałam serem i dałam bardzo dużo świeżo zmielonego pieprzu- może być młotkowany. Ser złagodzi ostrość pieprzu tak, że świetnie będzie wyczuwalny jego smak. Lekko przemieszałam. Gotowe. Nie powinno się nic więcej dodawać bo zagłuszy ten subtelny smak.
Smacznego :)