Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne i łatwe w przygotowaniu. :)
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 99
Likier kokosowy domowej roboty, taki trochę Malibu przyrządzany na naszej wód...
Odsłon: 110
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1207
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 17
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 99
Likier kokosowy domowej roboty, taki trochę Malibu przyrządzany na naszej wód...
Odsłon: 110
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1207
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 17
Składniki
Serki obtaczać w roztrzepanym jajku i bułce, dwukrotnie. Smażyć jak kotlety, ale na mniejszym ogniu, delikatnie przewracając, by nie uszkodzić skórki. Podawać z żurawiną lub borówkami.
Dobre rady: nie dosalaj, nie dopieprzaj serków, mają byc łagodne, a już są słone, podsmażony serek warto włożyć na chwilę do nagrzanego piecyka, skórka stanie sie bardziej chrupiąca, a środek cudownie płynny...