Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne i łatwe w przygotowaniu. :)
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 132
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 268
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1777
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 285
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 132
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 268
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1777
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 285
Składniki
Serki obtaczać w roztrzepanym jajku i bułce, dwukrotnie. Smażyć jak kotlety, ale na mniejszym ogniu, delikatnie przewracając, by nie uszkodzić skórki. Podawać z żurawiną lub borówkami.
Dobre rady: nie dosalaj, nie dopieprzaj serków, mają byc łagodne, a już są słone, podsmażony serek warto włożyć na chwilę do nagrzanego piecyka, skórka stanie sie bardziej chrupiąca, a środek cudownie płynny...