Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na przyjęcie urodzinowe.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22115
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 130
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 402
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 127
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 173
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22115
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 130
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 402
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 127
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 173
Składniki
Wykonanie: Serek pokroić na kawałki, posypać pieprzem, panierować w mące, jajku posolonym i wymieszanym z mlekiem oraz bułce tartej. Odstawić do schłodzenia. Cebulę obrać, pokroić na krążki, oprószyć mąką i usmażyć na chrupiąco. Z cukru, 4 łyżek wody zagotować syrop z borówkami i schłodzić w lodówce. Schłodzony panierowany serek usmażyć na złoty kolor i podawać na ciepło ze schłodzonymi borówkami i chrupiącą cebulą.