Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na przyjęcie urodzinowe.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 447
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 283
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1449
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 447
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 283
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1449
Składniki
Wykonanie: Serek pokroić na kawałki, posypać pieprzem, panierować w mące, jajku posolonym i wymieszanym z mlekiem oraz bułce tartej. Odstawić do schłodzenia. Cebulę obrać, pokroić na krążki, oprószyć mąką i usmażyć na chrupiąco. Z cukru, 4 łyżek wody zagotować syrop z borówkami i schłodzić w lodówce. Schłodzony panierowany serek usmażyć na złoty kolor i podawać na ciepło ze schłodzonymi borówkami i chrupiącą cebulą.