Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na przyjęcie urodzinowe.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 18
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2599
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 750
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1540
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14041
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 18
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2599
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 750
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1540
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14041
Składniki
Wykonanie: Serek pokroić na kawałki, posypać pieprzem, panierować w mące, jajku posolonym i wymieszanym z mlekiem oraz bułce tartej. Odstawić do schłodzenia. Cebulę obrać, pokroić na krążki, oprószyć mąką i usmażyć na chrupiąco. Z cukru, 4 łyżek wody zagotować syrop z borówkami i schłodzić w lodówce. Schłodzony panierowany serek usmażyć na złoty kolor i podawać na ciepło ze schłodzonymi borówkami i chrupiącą cebulą.