Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska lub ciepłe śniadanie. Podałam ten ser z pieczywem i żurawiną.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10738
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6180
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13069
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4821
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10738
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6180
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13069
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4821
Składniki
Na patelni rozgrzać olej. Każdy krążek sera obtoczyć w mące, moczyć w rozmąconym jajku i panierować w bułce tartej. Smażyć na rumiano z obu stron. Podawać z pieczywem i na przykład konfiturą z żurawiny zaraz po przygotowaniu.