Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wartość kaloryczna 1 porcji: 468 kcal.
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 1361
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 229
Coppa to wędlina dojrzewająca z karczku - sucha, ale dość tłusta, bardzo boga...
Odsłon: 68
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 637
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 1361
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 229
Coppa to wędlina dojrzewająca z karczku - sucha, ale dość tłusta, bardzo boga...
Odsłon: 68
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 637
Składniki
Z sosu w proszku, mleka i 2 łyżek cukru przygotuj sos według przepisu na opakowaniu 2. Wanilię zagotuj z wodą, syrpem i winem. Dodaj do posiekanych śliwek, dołóż migdały uprażone na patelni bez tłuszczu, resztę cukru, mąkę ziemniaczaną i cynamon. Masę gotuj mieszając aż zgęstnieje. 3. Gotową masę przełóż do szprycy nadziej cannelloni. Ułóż w natłuszczonej formie żaroodpornej Zalej sosem waniliowym. Zapiekaj 40 min w temp. 180°C. Podaj posypane brązowym cukrem.