Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na obiad i podwieczorek.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 469
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 102
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 178
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 140
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 469
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 102
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 178
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 140
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na oleju, dodać mielone mięso, koncentrat pomidorowy, pół szklanki wody, utartą marchewkę i seler, sól i pieprz. Smażyć ok. 20 minut. Rurki cannelloni wrzucić do osolonego wrzątku i obgotować, by były na wpół twarde. Wyjąć, schłodzić. Napełnić farszem. Włożyć do naczynia, zalać rosołkiem lub sosem pomidorowym. Piec około 30 minut.