Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia włoska w kuchni polskiej :)
Cześć =) Dziś zapraszam do Włoch, a konkretnie do Capri =) Sałatka Caprese, t...
Odsłon: 4216
Wygląda przepysznie a smakuje jeszcze lepiej Kolorowa i zdrowa wersja caprese
Odsłon: 193
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 112
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 162
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 105
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 112
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 162
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 105
Składniki
Pomidor i mozarellę pokrój w plasterki.
Poprzekładaj naprzemiennie z listkami bazyli.
Posyp łyżeczką kaparów.
Dodaj kilka czarnych oliwek.
Posól i popieprz do smaku.
Całość skrop oliwą z oliwek.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Przekąski
Serowa przekąska z pikantną nutą
Przekąski
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Jajka w cieście francuskim
Dla wielu osób śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Warto, aby było smacz...
Odsłon: 1981
Różowe jajka
Wielkanoc kojarzy się z jajkami i kolorami. Nie ma lepszego pomysłu, niż połą...
Odsłon: 3348