Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podane awokado może być pyszną przystawką na Sylwestra.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93482
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2623
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3480
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1582
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2243
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93482
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2623
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3480
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1582
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2243
Składniki
Zacznij od przygotowania sosu: Posiekaj w kosteczkę cebulę, anchois niemal na papkę oraz papryczkę na maleńkie kawałeczki. Włóż składniki do miski i wymieszaj z olejem, białym octem winnym, sokiem z cytryny, miodem, kaparami i zielonym pieprzem, dopraw solą. Awokado pokrój na cieniutkie fileciki. Ułóż na talerzu polej sosem. Dla nielubiących anchois sos przygotować bez tego dodatku. Równie pyszne.