Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podane awokado może być pyszną przystawką na Sylwestra.
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 80
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 79
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 109
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 56
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 80
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 79
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 109
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 56
Składniki
Zacznij od przygotowania sosu: Posiekaj w kosteczkę cebulę, anchois niemal na papkę oraz papryczkę na maleńkie kawałeczki. Włóż składniki do miski i wymieszaj z olejem, białym octem winnym, sokiem z cytryny, miodem, kaparami i zielonym pieprzem, dopraw solą. Awokado pokrój na cieniutkie fileciki. Ułóż na talerzu polej sosem. Dla nielubiących anchois sos przygotować bez tego dodatku. Równie pyszne.