Do góry

Przekąski Przepis na:

Chipsy ze szprotek

Chipsy ze szprotek

Autor:

Przepisów i artykułów: 585 Ocena: 10563

Dodano:

Odsłon: 240

Świetna przekąska dla miłośników zdrowego chrupania. Takie szprotki to doskonała profilaktyka OSTEOPOROZY, zwłaszcza jedzone ze szkieletem.

Składniki

  • wędzone szprotki 250 g
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Blachę pokryć papierem do pieczenia.
    Na papierze ułożyć szprotki.
    Piec około 25 minut w temperaturze 150 C z włączonym termoobiegiem.
    Przestudzić.
    Podawać same lub z sosami.
    Odważni jedzą wszystko, ja odrywam ogonki i głowę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń