Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. W kilka chwil można zrobić coś pysznego.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5710
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 3128
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 207
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5710
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 3128
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 207
Składniki
Chlebki delikatnie zwilżyć, rozłożyć na blaszce na papierze do pieczenia. Chlebki posmarować pesto i ułożyć na wierzchu plastry pomidorów. Na pomidorach poukładać pokrojone w krążki szalotki. Delikatnie posolić. Teraz ułożyć pokrojone na cząstki nektarynki. Posypać pokruszonym serem feta. Oprószyć oregano. Delikatnie polać płynnym miodem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na ok 8 min. Chlebki nie powinny się bardzo przypiec. Powinny być miękkie. Po wyjęciu z piekarnika skropić oliwą z oliwek i osypać posiekanym koperkiem. Smacznego.