Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tapas podawane na ciepło. Oryginalne chorizo z Madery.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 257
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1075
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 257
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1075
Składniki
Oliwę rozgrzałem na średnim ogniu. Chorizo pokroiłem w grube plastry. Włożyłem je na rozgrzaną patelnię, obsmażyłem z obu stron na złoty kolor. Dodałem czosnek i chwilę go obsmażyłem, dodałem wino oraz miód. Zwiększyłem ogień i podgrzewałem aż wino odparowało.