Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tapas podawane na ciepło. Oryginalne chorizo z Madery.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1234
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2904
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1000
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1767
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1234
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2904
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1000
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1767
Składniki
Oliwę rozgrzałem na średnim ogniu. Chorizo pokroiłem w grube plastry. Włożyłem je na rozgrzaną patelnię, obsmażyłem z obu stron na złoty kolor. Dodałem czosnek i chwilę go obsmażyłem, dodałem wino oraz miód. Zwiększyłem ogień i podgrzewałem aż wino odparowało.