Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tapas podawane na ciepło. Oryginalne chorizo z Madery.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5630
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 939
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 29221
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 77
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5630
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 939
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 29221
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 77
Składniki
Oliwę rozgrzałem na średnim ogniu. Chorizo pokroiłem w grube plastry. Włożyłem je na rozgrzaną patelnię, obsmażyłem z obu stron na złoty kolor. Dodałem czosnek i chwilę go obsmażyłem, dodałem wino oraz miód. Zwiększyłem ogień i podgrzewałem aż wino odparowało.