Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiaca cukinia, panierowana w panierce panko i parmezanie - doskonala przystawka, przekaska lub nawet caly posilek z pikantnym sosem pomidorowym, najlepiej domowym.
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 156
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 673
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 60
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 115
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 102
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 156
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 673
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 60
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 115
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 102
Składniki
Cukinie umyc i pokroic w slupki, nie trzeba obierac. Wlozyc do durszlaka i posolic, poczekac chwile az wycieknie z nich woda - im wiecej jej bedzie, tym beda bardziej chrupiace. Przygotowujemy jajka do panierowania, na innym talerzu panierke panko z polowa parmezanu Obtaczamy paluszki najpierw w jajku, potem w panierce z parmezanem i smazymy na glebokim oleju. Kiedy paluszki beda zlote, kladziemy je na kratke, aby obciekly z tluszczu i nastepnie obtaczamy w reszcie parmezanu.
Podajemy na goraco z sosem pomidorowym i bazylia.