Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia w roli głównej, wspaniała przekąska dla wegetarian.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2154
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 386
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 805
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17289
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2154
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 386
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 805
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17289
Składniki
Sposób przygotowania: Cukinie umyć, pokroić w grube plastry, posolić, obtoczyć w rozmąconych jajku i otrębach. Następnie ułożyć na rozgrzanej patelni i smażyć na tłuszczu w obu stron. Na chrupiących krążkach położyć po plasterku sera żółtego i zostawić pod przykryciem do roztopienia. Podawać na ciepło z ketchupem.