Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia w roli głównej, wspaniała przekąska dla wegetarian.
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 35
Proste i szybkie do przygotowania, pełne smaku, sycące danie, które na pewno...
Odsłon: 68
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 120
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 35
Proste i szybkie do przygotowania, pełne smaku, sycące danie, które na pewno...
Odsłon: 68
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 120
Składniki
Sposób przygotowania: Cukinie umyć, pokroić w grube plastry, posolić, obtoczyć w rozmąconych jajku i otrębach. Następnie ułożyć na rozgrzanej patelni i smażyć na tłuszczu w obu stron. Na chrupiących krążkach położyć po plasterku sera żółtego i zostawić pod przykryciem do roztopienia. Podawać na ciepło z ketchupem.