Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia w roli głównej, wspaniała przekąska dla wegetarian.
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 3364
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 1956
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 609
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 51
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 3364
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 1956
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 609
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 51
Składniki
Sposób przygotowania: Cukinie umyć, pokroić w grube plastry, posolić, obtoczyć w rozmąconych jajku i otrębach. Następnie ułożyć na rozgrzanej patelni i smażyć na tłuszczu w obu stron. Na chrupiących krążkach położyć po plasterku sera żółtego i zostawić pod przykryciem do roztopienia. Podawać na ciepło z ketchupem.