Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze własnej roboty. Polecam.
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45704
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23166
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45704
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23166
Składniki
W miseczce wymieszać wszystkie suche składniki. Dodać rozpuszczone masło i rozbełtane jajka. Dokładnie wymieszać. Formować kulki wielkości orzecha włoskiego i spłaszczać. Ponieważ masa klei się do rąk, najlepiej ręce częsta zamaczać w wodzie. Obok miseczki z ciastem ustawić miseczkę z wodą. Tak jest wygodnie. Placuszki układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 15-20 min. Ciasteczka wystudzić. Smacznego.