Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i zdrowa przekąska z płatków owsianych i suszonej żurawiny.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
1. Wszystkie suche składniki wymieszać w misce. 2. Jaka roztrzepać z cukrem i odrobiną aromatu waniliowego. Następnie przelać do miski i zamieszać, po czym dodać 1/3 szklanki oleju i wszystko dokładnie wymieszać. Odstawić na 5-10min., by płatki dokładnie wchonęły olej i jajka. 3. Formować małe ciasteczka spłaszczając je i ukladać na blaszce. 4. Piec ok. 30min (w zalezności od piekarnika) w 180st. C na grzałce góra/dół do lekkiego zarumienienia. Wystudzić na kratce.