Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i zdrowa przekąska z płatków owsianych i suszonej żurawiny.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 651
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2041
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4032
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3981
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 651
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2041
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4032
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3981
Składniki
1. Wszystkie suche składniki wymieszać w misce. 2. Jaka roztrzepać z cukrem i odrobiną aromatu waniliowego. Następnie przelać do miski i zamieszać, po czym dodać 1/3 szklanki oleju i wszystko dokładnie wymieszać. Odstawić na 5-10min., by płatki dokładnie wchonęły olej i jajka. 3. Formować małe ciasteczka spłaszczając je i ukladać na blaszce. 4. Piec ok. 30min (w zalezności od piekarnika) w 180st. C na grzałce góra/dół do lekkiego zarumienienia. Wystudzić na kratce.