Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i na każdą okazję na tortownicę 22 cm
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Składniki
* 2 różne galaretki rozrobić i odstawić do stężenia * mleko podgrzać aby było bardzo gorące i rozpuścić w nim żelatynę,dodać cukier dokładnie wymieszać, odstawić do ostygnięcia. * do zimnego mleka wlać śmietanę i serek, dodać pokrojone galaretki ,wymieszać * przelać do tortownicy wstawić do lodówki,do stężenia * na stężony deser ułożyć owoce i zalać trzecią zimną galaretką,wstawić do lodówki.Smacznego.