Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska z cukinii. Tylko 3 składniki. Zrobicie ją ekspresowo. Cukinia smażona w bułce tartej świetnie smakuje podawana z sosem śmietanowym. Można ją serwować również jako dodatek do dań obiadowych, np. z młodymi ziemniaczkami i jajkiem sadzonym.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 29
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 730
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 29
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 730
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Składniki
Cukinię dokładnie umyj, osusz i pokrój w 5 mm plasterki.
Do miseczki wbij jajko, dodaj ulubione przyprawy. Jajko roztrzep widelcem.
Plastry cukinii obtocz w jajku i bułce tartej.
Na patelni rozgrzej 3 łyżki oleju. Cukinię w bułce tartej smaż na średnim ogniu z dwóch stron na złoty kolor.