Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska z cukinii. Tylko 3 składniki. Zrobicie ją ekspresowo. Cukinia smażona w bułce tartej świetnie smakuje podawana z sosem śmietanowym. Można ją serwować również jako dodatek do dań obiadowych, np. z młodymi ziemniaczkami i jajkiem sadzonym.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37357
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37357
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
Cukinię dokładnie umyj, osusz i pokrój w 5 mm plasterki.
Do miseczki wbij jajko, dodaj ulubione przyprawy. Jajko roztrzep widelcem.
Plastry cukinii obtocz w jajku i bułce tartej.
Na patelni rozgrzej 3 łyżki oleju. Cukinię w bułce tartej smaż na średnim ogniu z dwóch stron na złoty kolor.