Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 134
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2685
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 283
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2635
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 134
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2685
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 283
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2635
Składniki
cukienie obrac ze skorki, pokroic w dosc cienkie plastry. jajko roztrzepac, dodac do niego pieprz i wode, rozmieszac, dodawac maka (ciasto ma byc nieco gestsze niz nalesnikowe).
rozgrzac olej, plasrty cukini posolic i od razu obtaczac w ciescie, smazyc na srednim ogniu az do zrumienienia. usmazone odsaczyc, smaczne sa zarowno na cieplo, jak i na zimno.