Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszną, aromatyczną cukinię z grilla.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1093
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 384
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3266
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 734
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1093
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 384
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3266
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 734
Składniki
Cukinię płuczemy, przecina wzdłuż. Solimy i odkładamy na bok. Pieczarki obieramy i kroimy w grubsze plasterki. Szpinak płuczemy i odkładamy na bok.Następnie mieszamy oliwę z pieprzem, oregano, papryką i bazylią. Cukinię osuszamy z nadmiaru wody i nacieramy przygotowaną uprzednio oliwą z ziołami. Na wierzch układamy liście szpinaku, pieczarki, ser i oliwki. Grillujemy na rozgrzanym grillu ok 20 minut. Podajemy jako samodzielne danie lub jako przystawka.