Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszną, aromatyczną cukinię z grilla.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 291
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14609
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1717
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16860
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 291
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14609
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1717
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16860
Składniki
Cukinię płuczemy, przecina wzdłuż. Solimy i odkładamy na bok. Pieczarki obieramy i kroimy w grubsze plasterki. Szpinak płuczemy i odkładamy na bok.Następnie mieszamy oliwę z pieprzem, oregano, papryką i bazylią. Cukinię osuszamy z nadmiaru wody i nacieramy przygotowaną uprzednio oliwą z ziołami. Na wierzch układamy liście szpinaku, pieczarki, ser i oliwki. Grillujemy na rozgrzanym grillu ok 20 minut. Podajemy jako samodzielne danie lub jako przystawka.