Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące czekoladowe i bezglutenowe gofry to pomysł na słodkie śniadanie lub przekąskę w ciągu dnia. Możesz podać je z kleksem kokosowego jogurtu i truskawkami lub po prostu oblane syropem klonowym, w każdej wersji będą smakować obłędnie.
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2897
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 653
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 201
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 843
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 294
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2897
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 653
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 201
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 843
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 294
Składniki
Białka oddziel od żółtek i ubij na sztywną pianę.
Do miski wsyp obydwie mąki, proszek do pieczenia, kakao, napój roślinny, miód i żółtka. Wszystko wymieszaj do połączenia się składników. Następnie bardzo delikatnie wmieszaj białka.
Nabieraj porcje masy i wylewaj ją na rozgrzaną gofrownicę. Piecz przez 20 minut.