Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące czekoladowe i bezglutenowe gofry to pomysł na słodkie śniadanie lub przekąskę w ciągu dnia. Możesz podać je z kleksem kokosowego jogurtu i truskawkami lub po prostu oblane syropem klonowym, w każdej wersji będą smakować obłędnie.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2185
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 920
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2185
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 920
Składniki
Białka oddziel od żółtek i ubij na sztywną pianę.
Do miski wsyp obydwie mąki, proszek do pieczenia, kakao, napój roślinny, miód i żółtka. Wszystko wymieszaj do połączenia się składników. Następnie bardzo delikatnie wmieszaj białka.
Nabieraj porcje masy i wylewaj ją na rozgrzaną gofrownicę. Piecz przez 20 minut.