Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość pikantne śledzie, przepis z rodzinnych stron mojej mamy.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 132
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104479
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 330
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 132
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104479
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 330
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9018
Składniki
Cebulę pokroić w półkrążki, zeszklić na rozgrzanym oleju. Gdy cebula będzie miekka dodać koncentrat z cukrem i przyprawy do smaku. Dusić chwilę na małym ogniu, później trochę przestudzić.
Śledzie pokroić na kwadratowe kawałki i układać w misce lub kamionce, przekładając każdą warstwę cebulą. Odstawić na 24 godz do lodówki.