Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość pikantne śledzie, przepis z rodzinnych stron mojej mamy.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 229
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9474
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1006
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 229
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9474
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1006
Składniki
Cebulę pokroić w półkrążki, zeszklić na rozgrzanym oleju. Gdy cebula będzie miekka dodać koncentrat z cukrem i przyprawy do smaku. Dusić chwilę na małym ogniu, później trochę przestudzić.
Śledzie pokroić na kwadratowe kawałki i układać w misce lub kamionce, przekładając każdą warstwę cebulą. Odstawić na 24 godz do lodówki.