Do góry

Przekąski Przepis na:

Deser z cukinii z kuchni gruzińskiej

Deser z cukinii z kuchni gruzińskiej

Autor:

Przepisów i artykułów: 2373 Ocena: 15280

Dodano:

Odsłon: 2627

Smaczna przekąska dla wegetarian.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Cukinię obrać, pokroić w grube plastry i poprószyć solą. Następnie smażyć na oliwie na złoty kolor z obu stron, po czym odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym. Jogurt wymieszać z cynamonem i obłożyć przygotowaną cukinię na półmisku. Tak przygotowaną cukinię możemy posypać cukrem pudrem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń