Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska dla wegetarian.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 68
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 139
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 58
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 68
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 139
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 58
Składniki
Wykonanie: Cukinię obrać, pokroić w grube plastry i poprószyć solą. Następnie smażyć na oliwie na złoty kolor z obu stron, po czym odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym. Jogurt wymieszać z cynamonem i obłożyć przygotowaną cukinię na półmisku. Tak przygotowaną cukinię możemy posypać cukrem pudrem.