Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bakalie dodaję różnego rodzaju w zależności co aktualnie mam pod ręką :)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 133
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1234
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 133
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1234
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 213
Składniki
Wszystkie składniki połączyć. Na blachę wyłożoną pergaminem nakładać łyżeczką ciasteczka. Piec w 180 stopniach 20 minut. Można je długo przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku. Smacznego