Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe i pyszne frytki w stylu fit !
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 1909
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 2026
Ugotowane łazanki z domowego kiszenia kapustą, pieczarkami i mięsem wieprzowym.
Odsłon: 30
Świetne połączenie smaków.
Odsłon: 401
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 1909
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 2026
Ugotowane łazanki z domowego kiszenia kapustą, pieczarkami i mięsem wieprzowym.
Odsłon: 30
Świetne połączenie smaków.
Odsłon: 401
Składniki
Cukinię i selera pokrój w słupki. Cukinię posyp solą i dostaw, aż puści sok, następnie osusz papierowym ręcznikiem. W osobnych miseczkach obficie dopraw frytki przyprawami. Nagrzej piekarnik do 180 stopni. Rozłóż frytki na blasze pokrytej papierem do pieczenia. Frytki z selera piecz 25-30 minut, a frytki z cukinii 15-20 minut. Życzę smacznego:)