Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma jak taka własnoręcznie zrobiona,dajemy na co mamy ochotę:)
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1081
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 58
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1081
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 58
Składniki
CIASTO Mąkę wsypać do miski,dodać jajko,rozkruszone drożdże,sól,roztopione 2 łyżki masła i wodę. Wyrobić ciasto i zostawić na 1/2 godz.do wyrośnięcia. Pieczarki pokroić i usmażyć na maśle .Wyrośnięte ciasto rozwałkować na dwie formy z piekarnika. SOS POMIDOROWY W rondelku na 1 łyżce masła podsmażyć koncentrat,podlać 100ml wody,doprawić do smaku pieprzem,solą i bazylią suszoną. Ciasto posmarować sosem pomidorowym,dać na wierzch podsmażone pieczarki.
Na wierzch poukładać kiełbasę i odcedzoną sałatkę oraz pokrojoną w kostkę paprykę.Rozsypać pokrojoną w kostkę cebulę. Posypać startym serem żółtym i zapiekać w 190st.do rozpuszczenia sera.
Smacznego życze!