Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coraz bliżej weekend, a to znaczy, że zjadłoby się jakiegoś dobrego fast fooda. Z propozycja przybywają dzisiaj domowe burgery. Nie ma z nimi dużo pracy, jakby się wydawało, za to dobry smak gwarantowany. Wkrótce również przepis na bułki do burgerów.
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1016
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4424
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 453
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2787
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38738
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1016
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4424
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 453
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2787
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38738
Składniki
Cebulę i czosnek pokrój w kostkę. Dodaj do mięsa z pozostałymi składnikami. Wyrobiaj dłonią do momentu, aż połączą się wszystkie składniki. Mięsną masę odstawić do lodówki na godzinę. Wszystkie składnik wymieszać do połączenia. Mięso podziel na 4 równe części i w ringach uformuj kotlety o średnicy 10cm. Mięso ponacinać tworząc kratę. Smaż na rozgrzanym oleju po 3-4 minuty z każdej strony.
ZŁOŻENIE BURGERÓW: Na bułce połóż liść sałaty, mięso, sos, plaster sera, pomidora, ogórka i cebuli. Każdy może złożyć burgery wg własnych upodobań. Smacznego