Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coraz bliżej weekend, a to znaczy, że zjadłoby się jakiegoś dobrego fast fooda. Z propozycja przybywają dzisiaj domowe burgery. Nie ma z nimi dużo pracy, jakby się wydawało, za to dobry smak gwarantowany. Wkrótce również przepis na bułki do burgerów.
Polecam dzisiaj kaszankę po normandzku, kaszanka bardzo smaczna, prosta w prz...
Odsłon: 1597
Dobrze mieć takie ciasteczka pod ręką, kiedy przyjdzie nam ochota na coś słod...
Odsłon: 560
Bardzo prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom na wigilię i w św...
Odsłon: 458
Polecam dzisiaj kaszankę po normandzku, kaszanka bardzo smaczna, prosta w prz...
Odsłon: 1597
Dobrze mieć takie ciasteczka pod ręką, kiedy przyjdzie nam ochota na coś słod...
Odsłon: 560
Bardzo prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom na wigilię i w św...
Odsłon: 458
Składniki
Cebulę i czosnek pokrój w kostkę. Dodaj do mięsa z pozostałymi składnikami. Wyrobiaj dłonią do momentu, aż połączą się wszystkie składniki. Mięsną masę odstawić do lodówki na godzinę. Wszystkie składnik wymieszać do połączenia. Mięso podziel na 4 równe części i w ringach uformuj kotlety o średnicy 10cm. Mięso ponacinać tworząc kratę. Smaż na rozgrzanym oleju po 3-4 minuty z każdej strony.
ZŁOŻENIE BURGERÓW: Na bułce połóż liść sałaty, mięso, sos, plaster sera, pomidora, ogórka i cebuli. Każdy może złożyć burgery wg własnych upodobań. Smacznego