Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sajgonki składają się z zawiniętego w papier ryżowy farszu przyrządzonego przeważnie z mięsa oraz warzyw.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 926
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4168
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 186
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 705
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3549
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 729
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 926
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4168
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 186
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 705
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3549
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 729
Składniki
Warzywa smażyć na maśle aż będą miękkie doprawić solą pieprzem i Vegetą .Odstawić do ostygnięcia. Makaron ryżowy zalać wrzątkiem i odstawić na 5 min Papier ryżowy włożyć na kilka sekund do ciepłej wody następnie poniżej środka układamy po 1 łyżce warzyw i trochę makaronu,zawijamy. Smażymy na oleju.