Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sajgonki składają się z zawiniętego w papier ryżowy farszu przyrządzonego przeważnie z mięsa oraz warzyw.
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4773
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 3116
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4773
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 3116
Składniki
Warzywa smażyć na maśle aż będą miękkie doprawić solą pieprzem i Vegetą .Odstawić do ostygnięcia. Makaron ryżowy zalać wrzątkiem i odstawić na 5 min Papier ryżowy włożyć na kilka sekund do ciepłej wody następnie poniżej środka układamy po 1 łyżce warzyw i trochę makaronu,zawijamy. Smażymy na oleju.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12368
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 2619