Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sajgonki składają się z zawiniętego w papier ryżowy farszu przyrządzonego przeważnie z mięsa oraz warzyw.
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 2092
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1238
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 48
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 62
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 65
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 58
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 2092
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1238
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 48
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 62
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 65
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 58
Składniki
Warzywa smażyć na maśle aż będą miękkie doprawić solą pieprzem i Vegetą .Odstawić do ostygnięcia. Makaron ryżowy zalać wrzątkiem i odstawić na 5 min Papier ryżowy włożyć na kilka sekund do ciepłej wody następnie poniżej środka układamy po 1 łyżce warzyw i trochę makaronu,zawijamy. Smażymy na oleju.