Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sajgonki składają się z zawiniętego w papier ryżowy farszu przyrządzonego przeważnie z mięsa oraz warzyw.
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 125
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 138
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 143
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 31
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 35
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 125
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 138
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 143
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 31
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 35
Składniki
Warzywa smażyć na maśle aż będą miękkie doprawić solą pieprzem i Vegetą .Odstawić do ostygnięcia. Makaron ryżowy zalać wrzątkiem i odstawić na 5 min Papier ryżowy włożyć na kilka sekund do ciepłej wody następnie poniżej środka układamy po 1 łyżce warzyw i trochę makaronu,zawijamy. Smażymy na oleju.