Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sajgonki składają się z zawiniętego w papier ryżowy farszu przyrządzonego przeważnie z mięsa oraz warzyw.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 308
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1092
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4119
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 308
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1092
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4119
Składniki
Warzywa smażyć na maśle aż będą miękkie doprawić solą pieprzem i Vegetą .Odstawić do ostygnięcia. Makaron ryżowy zalać wrzątkiem i odstawić na 5 min Papier ryżowy włożyć na kilka sekund do ciepłej wody następnie poniżej środka układamy po 1 łyżce warzyw i trochę makaronu,zawijamy. Smażymy na oleju.