Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka przyprawione wkładamy do słoików . Zapraszam na przepis
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2170
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 393
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 806
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17295
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2170
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 393
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 806
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17295
Składniki
Gdy żeberka już są w słoikach , zakręcamy i wstawiamy do piekarnika zimnego nastawiamy temperaturę 105 stopni Celsjusza i pasteryzuje pierwszego dnia 120 minut zostawimy w piekarniku na 24 godziny , po tym czasie druga pasteryzacja w zimnym piekarniku 105 stopni Celsjusza przez 110 wykańczamy grzanie i znów na 24 godziny Trzecia pasteryzacja w 105 stopni Celsjusza przez godzinę. Studzimy i wynosimy w chłodne miejsce. . To jest tak zwana tendylizacja przez trzy razy pasteryzuje. Takie słoiki z morski mogą stać w chłodnym miejscu bardzo długo nawet lata . Smacznego .