Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka przyprawione wkładamy do słoików . Zapraszam na przepis
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1096
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 386
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3266
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1096
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 386
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3266
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 735
Składniki
Gdy żeberka już są w słoikach , zakręcamy i wstawiamy do piekarnika zimnego nastawiamy temperaturę 105 stopni Celsjusza i pasteryzuje pierwszego dnia 120 minut zostawimy w piekarniku na 24 godziny , po tym czasie druga pasteryzacja w zimnym piekarniku 105 stopni Celsjusza przez 110 wykańczamy grzanie i znów na 24 godziny Trzecia pasteryzacja w 105 stopni Celsjusza przez godzinę. Studzimy i wynosimy w chłodne miejsce. . To jest tak zwana tendylizacja przez trzy razy pasteryzuje. Takie słoiki z morski mogą stać w chłodnym miejscu bardzo długo nawet lata . Smacznego .