Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 446
Dodano: 02.06.2014
Odsłon: 25252
5-6 os. | > 60 min | łatwe | tanie |
Mieso dzielimy na mniejsze kawałki i mielimy w maszynce razem z czosnkiem i cebula wbijamy jajka i dokladnie mieszamy wlewamy bulion wsypujemy manne i przyprawy wszystko dokladnie wyrabiamy wykladamy do blaszki i pieczemy 50 minut w 200 stopniach
z takiej porcji wychodzi cala blaszka pasztetu u mnie blaszka o wymiarach 25x40 pasztet nie jest za suchy dzieki bulionowi serdecznie polecam :)a gdy zostaje mi troszke pasztetu robie kluski slaskie nadziewane wlasnie pasztetem
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

janka13 02 czerwca 2014Zgłoś do usunięcia
Dobry pomysł na pasztet,muszę wypróbować.4 Kto głosował? | Odpowiedz