Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gdy zostaje mi mieso z obiadu to je zamrazam i gdy juz troszke nazbieram robie domowy pasztet.jest o wiele lepszy niz ten ze sklepu
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2562
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 696
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1516
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13955
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2562
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 696
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1516
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13955
Składniki
Mieso dzielimy na mniejsze kawałki i mielimy w maszynce razem z czosnkiem i cebula wbijamy jajka i dokladnie mieszamy wlewamy bulion wsypujemy manne i przyprawy wszystko dokladnie wyrabiamy wykladamy do blaszki i pieczemy 50 minut w 200 stopniach
z takiej porcji wychodzi cala blaszka pasztetu u mnie blaszka o wymiarach 25x40 pasztet nie jest za suchy dzieki bulionowi serdecznie polecam :)a gdy zostaje mi troszke pasztetu robie kluski slaskie nadziewane wlasnie pasztetem