Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gdy zostaje mi mieso z obiadu to je zamrazam i gdy juz troszke nazbieram robie domowy pasztet.jest o wiele lepszy niz ten ze sklepu
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5301
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17440
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 586
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5301
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17440
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 586
Składniki
Mieso dzielimy na mniejsze kawałki i mielimy w maszynce razem z czosnkiem i cebula wbijamy jajka i dokladnie mieszamy wlewamy bulion wsypujemy manne i przyprawy wszystko dokladnie wyrabiamy wykladamy do blaszki i pieczemy 50 minut w 200 stopniach
z takiej porcji wychodzi cala blaszka pasztetu u mnie blaszka o wymiarach 25x40 pasztet nie jest za suchy dzieki bulionowi serdecznie polecam :)a gdy zostaje mi troszke pasztetu robie kluski slaskie nadziewane wlasnie pasztetem