Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na smaczny lunch do pracy
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Ugotuj budyń według przepisu. Zmiel lub pokrusz ciastka. Proporcje starczą na 4 duże porcje dania. :)
Po przestudzeniu budyniu przekładaj słoik lub miskę warstwami: 1. ciastka 2. budyń 3. muesli 4. budyń 5. dżem Smacznego!