Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybki lunch, gdy w lodówce wielka pustka i hula wiatr wystarczy przywiędła SAŁATA & ODROBINA SOSU SZAFRANOWEGO, który pozostał po przygotowaniu Dorsza w sosie szafranowym. Mój prosty sposób, aby w sałatę tchnąć nowe życie. Szybko, prosto, smacznie.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1011
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666489
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1011
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666489
Składniki
1. Sałatę oczyść i osusz. 2. Przekrój na pół. 3. Oprósz solą oraz pieprzem. 4. Na patelni grillowej rozgrzej masło z oliwą. 5. Przełóż na patelnię sałatę. 6. Smaż z obu stron aż się przyrumieni. 7. Pod koniec skrop sokiem z cytryny. 8. Wyłóż na talerz i polej sosem szafranowym. 9. Gotowe. Smacznego :-) Ps. Równie smaczna będzie z ulubionym sosem vinegrette.