Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna przekąska z dyni.
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 264
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 107
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4568
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 180
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 122
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 264
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 107
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4568
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 180
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 122
Składniki
WYKONANIE: Dynię umyć, obrać, usunąć pestki, następnie miąższ pokroić w kostkę lub grube plastry- sparzyć wrzącą wodą i odcedzić. Pomidory umyć i pokroić w plastry. Dynię, pomidory i posiekaną natkę dodać do pokrojonych parówek. Przyprawić, polać olejem, skroplić wodą i dusić pod przykryciem około 30 minut. Zabielić śmietanką.