Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podana dynia smakuje wybornie
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 81
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1117
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2849
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 81
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1117
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2849
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać, pokroić i ugotować do miękkości z dodatkiem soli. Oddzielnie ugotować brokuły i marchewkę. W garnku rozpuścić masło, dodać posiekaną cebulę, zeszklić, wsypać mąkę i wymieszać. Następnie wlać mleko, jogurt i stale mieszając na bardzo wolnym ogniu doprawić musztardą i solą. Gotować do zgęstnienia, dodać brokuły i startą ugotowaną marchewkę. Chwilę poddusić i polać dynię ułożoną na ozdobnym półmisku.