Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto powiedział, że wykwintne przekąski na przyjęcia muszą być czasochłonne i bardzo drogie? Oto ciekawy przepis na kanapeczki z łososiem wędzonym, które idealnie sprawdzą się nawet na bardzo eleganckich spotkaniach.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1583
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 700
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 686
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 283
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1583
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 700
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 686
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 283
Składniki
Do serka dodaj posiekany tymianek, otartą skórkę z cytryny i chrzan. Wszystko dopraw do smaku za pomocą soli i pieprzu .
Z kawałków pumpernikla, za pomocą okrągłej foremki, wykrawaj kółka (możesz też kupić pumpernikiel już pocięty na niewielkie, okrągłe kanapeczki).
Chlebki smaruj serkiem, na wierzchu układaj plasterki łososia, przyozdabiają koperkiem.