Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na obiad.
Pyszne tradycyjnie ciasto które robię od bardzo dawna na każde święta, przepi...
Odsłon: 878
Prosta sałatka śledziowa z jabłkiem, cebulą, papryką i groszkiem w sosie majo...
Odsłon: 472
Kawałki fileta kurczaka zatopione w pysznym sosie serowym z dodatkiem groszku...
Odsłon: 10664
Zupa grzybowa z leśnych grzybów
Odsłon: 113
Pyszne tradycyjnie ciasto które robię od bardzo dawna na każde święta, przepi...
Odsłon: 878
Prosta sałatka śledziowa z jabłkiem, cebulą, papryką i groszkiem w sosie majo...
Odsłon: 472
Kawałki fileta kurczaka zatopione w pysznym sosie serowym z dodatkiem groszku...
Odsłon: 10664
Zupa grzybowa z leśnych grzybów
Odsłon: 113
Składniki
Morele pokroić w paski i zalać winem. Cielecinę pokroić na kotleciki, posolic, lekko oprószyć pieprzem. Panierować w kolejności: maka, jajko, siekane orzechy. Smażyc na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony. Imbir pokroic na plasterki i uprażyć go na rozgrzanym maśle, dodać morele z winem, zagrzaćc. Usmażone mieso podawać na morelach.