Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na obiad.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 964
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12562
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 964
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12562
Składniki
Morele pokroić w paski i zalać winem. Cielecinę pokroić na kotleciki, posolic, lekko oprószyć pieprzem. Panierować w kolejności: maka, jajko, siekane orzechy. Smażyc na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony. Imbir pokroic na plasterki i uprażyć go na rozgrzanym maśle, dodać morele z winem, zagrzaćc. Usmażone mieso podawać na morelach.