Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na obiad.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 17
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 533
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 733
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 31
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 17
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 533
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 733
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 31
Składniki
Morele pokroić w paski i zalać winem. Cielecinę pokroić na kotleciki, posolic, lekko oprószyć pieprzem. Panierować w kolejności: maka, jajko, siekane orzechy. Smażyc na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony. Imbir pokroic na plasterki i uprażyć go na rozgrzanym maśle, dodać morele z winem, zagrzaćc. Usmażone mieso podawać na morelach.