Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa w połączeniu z chrupiącym podsmażonym boczkiem to przepis na proste, szybkie i bardzo smaczne danie.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 176
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 62
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 89
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 176
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 62
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 89
Składniki
Fasolkę myjemy i odkrawamy końcówki. Gotujemy w lekko osolonej wodzie al dente, odcedzamy. Czas gotowania jest uzależniony od tego, czy fasolka jest młoda czy stara. Na patelni podsmażamy boczek pokrojony w kostkę, gdy będzie gotowy dodajmy fasolkę, wszystko delikatnie mieszamy wykładamy na talerz. Smacznego!