Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa w połączeniu z chrupiącym podsmażonym boczkiem to przepis na proste, szybkie i bardzo smaczne danie.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 136
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1836
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14519
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19584
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 136
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1836
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14519
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19584
Składniki
Fasolkę myjemy i odkrawamy końcówki. Gotujemy w lekko osolonej wodzie al dente, odcedzamy. Czas gotowania jest uzależniony od tego, czy fasolka jest młoda czy stara. Na patelni podsmażamy boczek pokrojony w kostkę, gdy będzie gotowy dodajmy fasolkę, wszystko delikatnie mieszamy wykładamy na talerz. Smacznego!