Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa w połączeniu z chrupiącym podsmażonym boczkiem to przepis na proste, szybkie i bardzo smaczne danie.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2477
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101876
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6271
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2477
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101876
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6271
Składniki
Fasolkę myjemy i odkrawamy końcówki. Gotujemy w lekko osolonej wodzie al dente, odcedzamy. Czas gotowania jest uzależniony od tego, czy fasolka jest młoda czy stara. Na patelni podsmażamy boczek pokrojony w kostkę, gdy będzie gotowy dodajmy fasolkę, wszystko delikatnie mieszamy wykładamy na talerz. Smacznego!