Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką fasolkę możemy podać w klasycznej wersji z samą bułka tartą jaką pewno większość z nas pamięta z dzieciństwa lub w nieco urozmaiconej z dodatkiem startego parmezanu. To rewelacyjny dodatek do drugiego dani, ale nie tylko. Smakuje świetnie zarówno z mięsem pieczonym, duszonym czy gotowanym itp. Możemy ja zajadać również samą.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2113
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 370
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 794
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17260
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2113
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 370
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 794
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17260
Składniki
Fasolkę myjemy i odkrawamy końcówki. Gotujemy w lekko osolonej wodzie al dente, odcedzamy. Czas gotowania jest uzależniony od tego, czy fasolka jest młoda czy stara. Na patelni podgrzewamy masło z oliwą, następnie dajemy bułkę tartą ,mieszamy aby bułka się ładnie przyrumieniła. Do przyrumienionej bułki dodajmy fasolkę, wszystko delikatnie mieszamy wykładamy na talerz, posypujemy startym parmezanem. Smacznego!