Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moja domowa nazwa tego dania :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
Fasolkę trzeba umyć i odciąć szypułki i ugotować około 15- 20 minut. Bułkę tarta rumieni się na suchej patelni a po wyłączeniu ognia dodaje się masło i szczyptę soli i miesza się na sypki "piasek". Smacznego :)