Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 1011
Dodano: 16.10.2008
Odsłon: 6072
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
cukinie przekroic na pol i wydrazyc srodki; w sredniej wielkosci garnku zagotowac wode (lekko posolona) i wrzucic wydrazone wczesniej cukinie na 2 min tak aby zmiekly; nastepnie wyjac je do wysuszenia i ostygniecia; mieso mielone podsmazyc na oliwie wraz z posiekana cebulka, doprawic do smaku pieprzem i sola; maslo polaczyc z wycisnietym czosniem i tak przyrzadzona pasta wysmarowac srodki kabaczkow; cukinie napelnic farszem i zapiekac w piekarniku przez okolo 7 minut w temp.200 stopniu C; po tym czasie posypac zapiekane cukinie startym zoltym serem i czekac az ser sie rozpusci; potrawa gotowa do spozycia wysmienicie smakuje z sosem czosnkowym:)
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

lusia757 23 maja 2011Zgłoś do usunięcia
Pycha!!!1 Kto głosował? | Odpowiedz

agulam22 06 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Jest to pyszne,zrobiłam,zjadłam i oceniam na 5.1 Kto głosował? | Odpowiedz