Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane jajka z chrzanem żurawinowym to świetna propozycja naWielkanocy stół.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30478
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2258
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30478
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2258
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut). Studzimy i obieramy. Kroimy wzdłóż na pół. Wyjmujemy delikatnie żółtka aby nie uszkodzić białek. Do żółtek dodajemy majonez, chrzan, zioła i przyprawy. Dokładnie mieszamy farsz. Łyżeczką wykładamy farsz na białka. Posypujemy poszatkowanym szczypiorem. Podajemy jako przystawka. Smacznego ;)