Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane jajka z chrzanem żurawinowym to świetna propozycja naWielkanocy stół.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3706
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2029
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5423
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5474
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3706
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2029
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5423
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5474
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut). Studzimy i obieramy. Kroimy wzdłóż na pół. Wyjmujemy delikatnie żółtka aby nie uszkodzić białek. Do żółtek dodajemy majonez, chrzan, zioła i przyprawy. Dokładnie mieszamy farsz. Łyżeczką wykładamy farsz na białka. Posypujemy poszatkowanym szczypiorem. Podajemy jako przystawka. Smacznego ;)