Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane jajka z chrzanem żurawinowym to świetna propozycja naWielkanocy stół.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut). Studzimy i obieramy. Kroimy wzdłóż na pół. Wyjmujemy delikatnie żółtka aby nie uszkodzić białek. Do żółtek dodajemy majonez, chrzan, zioła i przyprawy. Dokładnie mieszamy farsz. Łyżeczką wykładamy farsz na białka. Posypujemy poszatkowanym szczypiorem. Podajemy jako przystawka. Smacznego ;)